Пълнолуние: На кои зодии ще се отрази най-много синята луна?

2
Следващото пълнолуние не е обикновено
Следващото пълнолуние не е обикновено

Закопчайте коланите, защото следващото пълнолуние не е обикновено и има намерение да разклати лодката на спокойното съществуване.

Това е така, защото в неделя, 22 август, пълнолунието се премества в бунтарския зодиакален знак Водолей за втори път тази година, пише Актуално. Този тип лунация е супер ожесточена, така че можете да очаквате вибрациите на Водолея да бъдат изключително мощни по време на пълнолуние.

Можете да очаквате синята луна на Август да носи тежки уроци за извършване на значими промени в личния ни живот, за да можем да бъдем по -добри за света около нас. Това е особено вярно, ако сте един от зодиакалните знаци, на които пълнолунието през август 2021 г. ще повлияе най-много.

Телец

Пригответе се за радикална промяна в личното ви призвание, Телци, защото пълнолунието грее в десетия ви дом, известен още като дом на заетост и чувство за призвание. Трудно ли Ви е да балансирате между професионалния и личния си живот? Ако е така, може би е време да започнете търсене на работа. Жертвите, които правите по време на работа, може да повлияят на грижата за себе си или може да се почувствате неспокойни, защото вашите ценности не съвпадат точно с работата, която вършите в момента.

Дева

Изправени сте пред огромни смущения, Деви. Пълнолунието във Водолей активира шестия ви дом, който е свързан с вашата рутина и работа. Като организиран земен знак често се чувствате най -могъщи, когато имате график и структура, но това пълнолуние е тук, за да хвърли светлина върху това колко сте стегнати.

Водолей

Без съмнение ще почувствате интензивността на тази синя луна, заредена с вашите собствени вибрации, Водолей, защото тази лунация осветява първия ви дом, известен още като дом на себе си. Вътрешната борба между ненаситната ви нужда от независимост и страстта ви към социалната справедливост ще излезе наяве. Може да давате твърде много енергия на по -големи проблеми, като неволно избягвате качественото време със себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари