Знаете ли кой е женският глас зад Вип Брадър

1
Тя е голямата любов на комика Виктор Калев
Тя е голямата любов на комика Виктор Калев

Тя е голямата любов на комика Виктор Калев.

За първи път в 13-годишната история на VIP Brother жена озвучава епизодите на предаването. Лицето зад гласа е на актрисата Елена Бозова, която всъщност е голямата любов на комика Виктор Калев, пише Актуално.

Двамата се познавали още от детските си години в родния и на двамата град Златоград. По време на гостуването си в предаването "Търси се" преди няколко години актьорът за първи път призна, че е бил влюбен до уши в актрисата с огнени къдрици.Когато дошъл моментът да кандидатстват, Елена и Виктор избрали театралната академия. Калев ѝ помагал с подготовката на етюди и монолози. Приели ги още от първия изпит. Талантливият комик се класирал и за кукления, и за драматичния театър, а Елена попаднала в резервите на проф. Николина Георгиева - в същия клас с Краси Радков и Мая Бежанска.

След 4 години в НАТФИЗ Елена разбила сърцето на Виктор, след като го изоставила. Тази година, тъй като темата на сезона е "Женско царство", продуцентите решили гласът зад кадър да е на жена. Поканили Елена Бозова, а зрителите изразиха мнение, че тя се справя отлично.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари