Знаехте ли, че някога фелациото било налагано като наказание?

5
Днес ще ви запознаем с малко известни факти за фелациото от древността, които ще грабнат вниманието ви
Днес ще ви запознаем с малко известни факти за фелациото от древността, които ще грабнат вниманието ви

Фелациото е интимна орална ласка, която всички мъже се надяват да получат от своите любими. Част е от предварителната любовна игра и от фантазиите на всеки представител на силната половина от човечеството.

Днес ще ви запознаем с малко известни факти за фелациото от древността, които ще грабнат вниманието ви, пише Az-jenata.bg.

В Древен Рим високопоставените мъже имали право да получават фелацио

Те обаче не били длъжни да дават орални ласки. Привилегията на римските първенци включвала само наслада от фелацио, правено им както от жени, така и от мъже. Интересното е, че според тяхната философия, жената или мъжът, даващи фелацио, са в пасивна позиция, не активна.

В някои култури пиенето на сперма е мъжество

В много култури поглъщането на сперма е проява на висше мъжество и е част от ритуални актове. За древните китайци, например, това е начин за постигане на просветление.

В днешно време племена, живеещи в Папуа-Нова Гвинея, упражняват фелацио и поглъщане на семенна течност като ритуал, бележещ началото на зрялата възраст.

В Индия смученето на манго, а не на банан, символизира фелацио

Свикнали сме смученето или облизването на цял банан да символизира правенето на фелацио, но при индийците не е така. В раздела от Кама Сутра, посветен на оралния секс, примерните снимки и рисунки са представени именно с помощта на мангото, не на банана.

Според църквата фелациото е табу

Църквата заклеймява всички любовни ласки, които нямат като краен резултат създаване на потомство. Ето защо фелациото попада в категорията табу според религиозните вярвания.

Клеопатра „обслужвала“ с фелацио много мъже едновременно

Според някои легенди за великата египетска царица Клеопатра, тя била истински майстор на фелациото. Можела да дарява повече от 100 мъже едновременно с орална любов.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари