Спецоперация в Стара Загора

15
Задържани са двама мъже
Задържани са двама мъже Снимка: БГНЕС / архив

Задържани са двама мъже

Служители на Областна дирекция (ОД) на МВР в Стара Загора и на жандармерията са провели специализирана полицейска операция по линия наркотици, нелегална миграция и нарушаване на обществения ред в квартал „Лозенец“. Това потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР, предава БТА.

По време на акцията са съставени пет акта за установяване на административно нарушение за нарушения на Наредбата за опазване на обществения ред на Община Стара Загора. Полицейски служители от Второ Районно управление са задържали двама мъже за срок до 24 часа. При проверка на жилището на единия от мъжете са намерени и иззети пакетчета с бяло кристалообразно вещество. При проверка на другия мъж- на жилището и колата му, са намерени и иззети пакетчета и буркани със зелена растителна маса. Предстои изготвянето на експертиза за установяване на съдържание на наркотични вещества.

Полицейските служители са иззели пет електронни устройства за усилване на звука и 14 озвучителни тела.

Работата по двата случая продължава в рамките на образувани бързи производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари