Зловеща жена в черна роба обикаля детски площадки

0
Зловеща фигура на жена с дължа черна роба и качулка обикаля по детските площадки в американския щат Северна Каролина
Зловеща фигура на жена с дължа черна роба и качулка обикаля по детските площадки в американския щат Северна Каролина

Зловеща фигура на жена с дължа черна роба и качулка обикаля по детските площадки в американския щат Северна Каролина и ръси късове месо. Никой не знае нито името, нито годините на дамата, която е облечена като персонаж от сагата "Междузвездни войни", пише британският вестник "Дейли мейл", цитирано от БЛИЦ.

 Все пак камерите са успели да изловят привидението, което се помайвало пред входната врата на затворения комплекс от апартаменти на "Хъдсън Булевард" в малкия град Гастония. 

След като кадрите на зловещата дама попаднаха в Twitter, местните започнаха да коментират, че жената е побъркан враг на кучетата. Тя  обикаля и ръси не обикновени късове месо по площадките, а парчета, пълни с отрова, за да усмърти кучетата в района.

Намериха се обаче и хора, които почнаха да се шегуват със ситуацията. В Twitter Фланъри Конър пише: "Какво толкова - появи се една жена, излязла от филм на ужасите, и ръсеше няколко дни поред по площадките месо. Това не се вижда всеки ден". 

Жена, представила се като Жана, пък написа :"Толкова е зловещо, но и в същото време готино. Дано продължи повече време и никой не разбере коя е тази особа". 

Докато едни се шегуват с жената в черно, други приемат нещата доста сериозно. "Не виждам какво има тук за шега?! Живеем в свят, в който човек не може да има доверие никому. Не знаем какво става и не познаваме нито един човек", казва в социалните мрежи една от местните жени Брук Конър. 

Чуват се и гласове, че мистериозната жена е част от друидско общество и обиколя градчето заради древен ритуал. За момента от полицията в щата Северна Каролина не са излезли с официално становище по случая. Те искат да получат доказателство ,че кадрите са правени точно в района и тогава ще действат. 

Източник: Bradva.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари