Пиян мъж се опита да ухапе полицай в Русе

1
24-годишният рожденик счупил стъкло на входна врата на блок след употреба на голямо количество алкохол
24-годишният рожденик счупил стъкло на входна врата на блок след употреба на голямо количество алкохол Снимка: Dunavmost / Архив

24-годишният рожденик счупил стъкло на входна врата на блок след употреба на голямо количество алкохол

На 4 март около 03:00 часа, чрез телефон 112, в полицията е получен сигнал за агресивно лице, нуждаещо се от медицинска помощ на адрес на улица "Петрохан" в град Русе.

На място изпратените служители от Второ РУ са били посрещнати от двама мъже, които заявили, че са празнували рожден ден, употребили са голямо количество алкохол и рожденикът е счупил стъкло на входната врата на входа на блока, при което си е срязал ръката.

Заедно с пристигналия на адреса екип на ЦСМП, полицаите са се качили в апартамента, където се е намирал пострадалия. Там е установен 24-годишен, във видимо неадекватно състояние и с кървяща рана на дясната ръка. При опит от медицинското лице от спешна помощ да прегледа ръката му той започнал да буйства, да крещи, да псува и рязко тръгнал към нея, което наложило намесата на полицаите.

Мъжът бил за кратко успокоен и прегледан, след което раната му била превързана. Когато му съобщили, че ще трябва да отиде в болницата, за да бъде зашита раната му, той отново започнал да вика, псува, да се дърпа и да се опитва да удари медицинското лице, както и полицейските служители, като дори е направил опит да ухапе единия от полицаите.

В крайна сметка мъжът е бил задържан и отведен в спешното приемно отделение на болница „Канев“, където също продължил да буйства. Случаят е документиран, като срещу 24-годишния мъж е започнато бързо производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Назначете го в МВР за куче
    няма какво да го обучаваш ! Говори и разбира български. Най-много да му направят метално чене!
  • 13
    2
    54678
    Изрод.Такъв го вкарвайте в ареста.Боже опази ни от такива уроди.
  • 11
    1
    Zlatna ribka
    3 дена празници , естествения подбор е с пълна сила ,жалко за полицаите бачкат яко ,заплати нема,а простия народ ги мрази
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари