Пиян шофьор „изгоря“ в Ново село

1
46-годишен мъж е шофирал с над 2 промила алкохол
46-годишен мъж е шофирал с над 2 промила алкохол

46-годишен мъж е шофирал с над 2 промила алкохол

На 18 март около 22:10 часа екип на Второ РУ е спрял и извършил проверка на лек автомобил с русенска регистрация в село Ново село. Като водач на автомобила е установен мъж на 46 години.

След извършена проба с дрегер е установена концентрация над 2 промила алкохол. На водача е съставен акт, след което е издаден талон за медицинско изследване. Водачът е придружен до болница "Канев", където е дал кръв за химическо изследване.

Според извършения анализ на кръвната проба, мъжът е имал концентрация на алкохол от 2,71 промила. По случая е образувано бързо производство по описа на Второ РУ за престъпление.

Полицията напомня, че шофирането след употреба на алкохол е незаконно и опасно за всички участници в пътното движение. Шофьорите трябва да са внимателни и отговорни и да се въздържат от шофиране, ако усетят ефектите на алкохола. Те призовават всички граждани да спазват правилата на пътя и да не поставят живота и здравето на другите в опасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари