Зимата вече е в България!

4
Сняг вали в планините
Сняг вали в планините Снимка: Кадър Фейсбук

Сняг вали в планините

Добри новини за зимния туризъм и за климата у нас! В социалните мрежи се появиха кадри на интензивен снеговалеж над планинските райони в страната, съобщава Meteobalkans.com.

До края на деня със застудяването се очаква и в Предбалкана и по високите котловинни полета в Западна България дъждът да се примесва и да преминава в сняг.

Очаква се над нашата страна ще се задържи облачно и дъждовно. По-значителни ще са явленията до обяд над западната и централна част, а следобед - и в югоизточните райони от страната. Над южните райони не са изключени и слаби гръмотевични бури.

Преобладаващите максимални температури ще са в широки граници. По-студено ще е над Западна и Северозападна България – до 5-6°С, по-топло в Югоизточна – до 11-13°С.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари