Жорж Ганчев: Президентът Радев е мъжко момче

0
Той е един щастлив човек, тъй като има кауза
Той е един щастлив човек, тъй като има кауза

Президентът Радев е едно изключение: трениран е за летец на изтребители и човек трябва да е наясно с какъв невероятен индивид си има работа – той го показа с едно движение онзи ден.

По този начин Жорж Ганчев коментира в студиото на „Тази събота” по bTV коремното възлизане на лост, което държавният глава небрежно направи в костюм преди дни при посещение на военна база.

„Той е един щастлив човек, тъй като има кауза”, категоричен беше бившият лидер на Българския бизнес блок и бивш кандидат за президентския пост.

Според него отправеното послание е: „Здрав съм, желая да работя, имам енергия и не можете да се конкурирате с мен”. Ганчев смята, че това е насочено към тези, които хулят президента: „Омерзението на имиджа на президента, избран от цял народ, е една много позорна стъпка към дезорганизация на нашия народ, вместо към обединение”.

Жорж Ганчев призна, че харесва и Бойко Борисов: „Той е полезен, дава добър пример за мъжкарство, макар че е самовлюбен до такава степен, че сам се ревнува”. Той призова премиера да стои повече у нас и да се занимава с българските проблеми, а не „да хвърчи по Балканите и в селото Брюксел”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари