Живот ли бе, да го опишеш!

1
Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единственият въпрос
Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единственият въпрос Снимка: Фейсбук

Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единственият въпрос

ПЪРВО: Министър-председател на европейска държава получава за рождения си ден кюлчета злато от крупни бизнесмени и "забавлява" гостите си от политиката и бизнеса с клипче с изнасилване на бизнесмен в затвора. Записът е направен от надзирател, а потърпевшият лежи там без присъда.

Подарък от признателни бизнесмени е и девойка на стойност 5000 лв.

ВТОРО: Разказът е направен от човек, който първо е плащал 10%, после 20 и така , докато накрая са му поискали 50% от бизнеса. Този разказ поразително прилича на този на Васил Божков и просто показва КОЙ отнема бизнеси в България. И не, не е просто някакъв Пеевски!

ТРЕТО: сега, когато произходът на кюлчетата е ясен, а девойката с телефона е известна, онова което е прокурор на страната трябва веднага да обвини изнеслия информацията бизнесмен в стоте смъртни гряха, ако обаче същият не се окаже "внезапно смъртен" и въобще доживее до петък. Или просто не изчезне.

ЧЕТВЪРТО:Политици от ГЕРБ лягат на амбразурата и със собствените си тела и глави се опитват за задушат разказа на потърпевшия. Явно и те са гледали клипчетата с изнасилванията за назидание! Наоколо е и някаква мутра-боец, явно той контролира раздаването на наказанията.

ПЕТО: Всичко това се разиграва в сградата на българския парламент и остава незабелязано от медиите на властта. Може би и те са гледали клипчето.

ШЕСТО: Само това да е извършил 45 парламент, то той си е заслужил живота.

СЕДМО: Това не е някаква си там корупция! Това е извратена власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва, ако не слушаш. Защото са гледали клипчета и са ходили на рождени дни.

Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единственият въпрос.

Весел Гергьовден и непременно гледайте шоуто с петте самолетчета. Те през това време ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави. Просто така, за да знаят другите!

Диана Дамянова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари