Живееш до занемарена детска площадка: Запретваш ръкави и се хващаш за работа!

9

Още един пример как в ежедневието си с малки действия можем да бъдем общественополезни.

Примерът е даден от доброволци от сдружението "СъГраждани" в Русе.

Често срещана ситуация: живееш до детска площадка, която е в окаяно състояние - ръждясала и неприятна - но ти можеш да я превърнеш в чудно място за игра. Запретваш ръкави и се хващаш за работа!

Това направиха вчера сутринта доброволците. Започнаха акция "Освежаване на детски площадки". Всеки може да бъде част от подобряването на града ни с щипка желание и доза доброволчески труд!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    14
    Нели до 6
    За 300 лева месечно, не само че премитам но и ще забърсвам с МОП. Работа за 10 до 15 минути ми е. Входове на по 6 етажа мета и мия за по 60 лева месечно.
  • 6
    13
    Пффф
    Абе каква е тая простотия? Като онази идиотщина "да изчистим България за един ден". Абе дебили потомствени, абе глупаци генетични, платили сте си да има детски площадки, да се прибира боклука. Но робската ви психика нашепва, че трябва да работите още и още. Силно се надявам данъците да скочат с 3000% , че дано се освестите. Идиоти!
  • 4
    12
    до 11
    Кажи им "браво" като се стигне до дело за кръвнина за убито дете от съборена люлка.
  • -4
    11
    Нина Колева
    Браво, момчета!
  • 7
    10
    Въпосът е
    Защо ни е кмет, след като ние ще му вършим работата и ще му плащаме заплата?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари