Жител на Царево: Не сме спали от четири дни, ринем кал

1
Доброволците са невероятни хора, но имаме нужда от техника, разказва Константин Славов
Доброволците са невероятни хора, но имаме нужда от техника, разказва Константин Славов Видео: bTV

Доброволците са невероятни хора, но имаме нужда от техника, разказва Константин Славов

Тази седмица ни накара да следим внимателно какво се случва с Южното ни Черноморие. За жалост причината не беше отиващият си летен сезон, а потопът, който се изля за едно денонощие там и остави без ток, без вода и без път хиляди хора.

Хората от пострадалите къщи край река Черна в Царево имат нужди от доброволци. Тонове боклуци, които е влачила водата, трябва да бъдат почистени.

Водата в Царево е влачила с километри коли и дънери. Сериозно пострадали са къщите в района. Една от тях е на Константин Славов.

Водата дойде със страшна сила и заля догоре избата, която беше пълна с покъщнина - строителни материали, техника, фураж за животните. Водата навлезе и на първия етаж. Там имаше около 30 см вода. Подовите настилки са тотал щета, електроуредите не работят и сме ги приготвили за изхвърляне“, разказа мъжът, цитиран от bTV.

Константин Славов призна, че не са спали от четири дни. Разчистват, но имат нужда и от помощ. Той се надява държавата да осигури нужната техника, за да се извозят купищата боклуци, натрупани на камари в двора на къщата му.

Доброволците са невероятни хора. Идват от цяла България, но и те са хора - изморяват се на първия или втория ден. Не може да се издържи психически и физически на това натоварване“, призна още мъжът, чиято къща все още е пълна с кал и дънери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Ivo
    Ами като нямате мозък,ринете кал!Не е лошо да изринете ГЕРБ и всички боклуци и примати с тях,други спасение няма!!! Сьсипаха красивото място,измет долна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари