Таня Ангелова: За наши неща се карахме, аз съм устата

0
Няма да подам сигнал за домашно насилие, ще подам молба за развод , заяви битата жена
Няма да подам сигнал за домашно насилие, ще подам молба за развод , заяви битата жена Снимка: кадър Bulgaria ON AIR

Няма да подам сигнал за домашно насилие, ще подам молба за развод , заяви битата жена

Пореден случай на домашно насилие над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда как мъж пребива съпругата си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е заснето от 13-годишната дъщеря на двойката.

Насилникът вече е в ареста, а пред камера на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя разказа, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си.

За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот“, сподели Таня Ангелова.

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама“, добави Таня.

През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство“, обясни говорителят на Районна прокуратура – Кюстендил Крум Крумов.

Според майката на Найден той никога не е посягал на съпругата си.

39-годишният съпруг на Таня – Найден, е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е задържан за 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    mischi
    За съжаление не се случва само в семействата от малцинствата. И докато не се промени общественото мнение, а се успокояваме, че това е само в малцинствените групи, няма да спрат случаите на насилие. Прогледнете!
  • 6
    4
    daskal
    Те така си живеят хората, бе! И децата им, и децата на техните деца... Само днес случаите на битови побоища сигурно ще са стотици в цялата страна, а из циганските гета това е най-обичайна практика.
  • 11
    3
    идиотизъм
    Пълни идиоти! И като си помисля колко голям процент са такива като тях.....
  • 0
    2
    чичомиткобрат
    Трябва като в играта Mass Effect, на расата Krogan са им променили ДНКто за да се раждат много малко деца и да не подпалят галактиката във война.
  • 13
    1
    да
    Каква поредна циганска драма. Абе защо сме им оставили на циганите правото да се размножават?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари