Майката на мъжа от клипа с домашно насилие: Не исках да се жени за нея

0
Днес мъжът беше задържан в София
Днес мъжът беше задържан в София Снимка: bTV

Днес мъжът беше задържан в София

Видео със сцени на домашно насилие се разпространява в социалните мрежи, като на кадрите се вижда как мъж бие съпругата си. Според коментарите видеото е снимано от 13-годишната дъщеря на съпрузите, която е станала свидетел на побоя.

Полицията и прокуратурата работят по случая.

Към 13:00 часа днес мъжът, проявил насилието, е задържан в столицата, където се е укривал.

Заснетата ситуация е от неделя. Екип на bTV се свърза с пострадалата жена и майка ѝ, която е качила кадрите в социалните мрежи. Отказват да застанат пред камерата. Обясняват, че не са подали сигнал за насилие, защото мъжът за първи път ѝ посяга. Според съседите - редовно в дома им имало скандали.

Ние сме се самосезирали по случая, няма сигнали“, посочи Николай Вътев от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си. Така е възникнал скандалът. Детето е заявило, че то е направило клипа без знанието им“, посочва районният прокурор Албена Разсолкова.

Мъжът е криминално проявен. Осъждан, но реабилитиран. Преди години жена му пуснала сигнал за насилие, впоследствие отрекла, съобщава bTV НОВИНИТЕ.

Успяваме да разговаряме и с майката на вече задържания мъж. Тя ни обяснява, че той не е посягал на жена си, а обратното. Имали две деца, като едното е от друг баща.

Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се жени за нея. Той не я е тормозил. Не знам откъде идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва. Сега синът ми е на работа. Не се крие“, казва Стефка – майка на задържания мъж.

Още 2 сигнала за домашно насилие са постъпили в прокуратурата за деня - в единия от случаите дори имало закани за убийство, а пред дома си жертвата намерила и чук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари