Женските тайни, които той НЕ трябва да знае

1
Има някои женски тайни, които е по-добре гаджето ти да не знае
Има някои женски тайни, които е по-добре гаджето ти да не знае

Има някои женски тайни, които е по-добре гаджето ти да не знае.

Не, че не трябва да сте си близки и да си споделяте, но е по-добре триковете, които прилагаш, за да си винаги красива, да си останат за теб и той да не ги знае. За какво говорим?

Носиш сутиен с push-up ефект – защо трябва да му го казваш? Ако вече сте били в леглото, той най-вероятно е забелязал разликата, но може и да не е. Затова по-добре не повдигай темата.

Имала си много гаджета – никой мъж няма да се изкефи на факта, че приятелката му е спала с много момчета преди него. Затова по-добре изобщо не обсъждайте бройката, а ако стане на въпрос, кажи дооооста по-малко число от истинското.

Как точно си сготвила – не е важно как, важното е крайният резултат да е добър и той да е доволен от обяда/вечерята. Пък своите кулинарни умения си ги запази за себе си и не го учи на никакви рецепти, за да може само ти да му доставяш удоволствие с определени ястия.

Как поддържаш маникюра си – със сигурност използваш най-различни неща, за да изглеждат ноктите ти добре – пиличка със сапфирено покритие, масло за кожички, пиличка за полиране и т.н. Това него обаче не го касае и е излишно да му го споделяш, защото той няма да го оцени, а ще реши, че си хвърляш парите на вятъра.

Че не харесваш майка му – не може да харесваш всекиго и най-вероятно си имаш причини да не ти допада, но наистина е по-добре да не му ги споделяш. Все пак му е майка и той я обича такава, каквато е.

Че взимаш повече пари от него – никой мъж не се чувства комфортно във връзка, в която жената има по-голяма заплата от неговата. Дори да си личи, че взимаш повече от него, отричай и кажи сума, която е по-ниска от неговата заплата. Накарай го да се чувства пълноценен мъж.

Колко пари даваш за гримове – хем мъжете искат жените да изглеждат добре, хем се чудят, когато излязат от магазин за гримове и са похарчили 50-100 лв. За съжаление, скъпата и хубава козметика не е никак евтина и затова се налага дамите да отделят повечко пари за външния си вид. Но мъжете определено са доволни от това.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари