Жени твърдят, че са правили секс с извънземни

0
Двете фризьорки са на мнение, че не са единствените, преживели подобно нещо...
Двете фризьорки са на мнение, че не са единствените, преживели подобно нещо...

Две жени, фризьорки по професия, разкриват пред света истината за „хибридните бебета“, като признават, че са имали интимни контакти с извънземни.

А децата им живеят на космически кораб, заедно с бащите си. Това съобщава израелската медия Walla.col.il., цитирани от No-comment

Много жени са раждали от „чужденци“, които дори не помнели как изглеждат.

Специалистът по маркетинг Бриджит Нилсен и уеб дизайнерът Алона Уорс са двете жени, които твърдят това, аргументирайки се с факта, че и двете имат общо 13 деца от извънземни, чиито бащи им забраняват да се срещат с тях.

27-годишната Бриджит не я е грижа, че няма доказателства за твърденията си. „Истината е, че извънземните много пъти са ме отвличали, въпреки че живея с баща си“, кометира тя.

Бирджит твърди, че има 10 хибридни деца – 4 момчета и 6 момичета. Тя заявява, че те създават хибридна раса, която ще бъде по-добра от човечеството.

Другото момиче Алона, 23-годишна, пък е майка на 3 хибридни деца с големи черни очи. И тя коментира, че е била отведена на космически кораб, където е правила секс с извънземно.

Звучи налудничаво, но е истина“.

И двете жени вярват, че не са единствените жени, които са изживели подобно нещо. „Ние вярваме, че има стотици хиляди жени, които имат хибридни бебета, просто не ги помнят.“, коментират те.

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари