Жени ГЕРБ - Русе набират средства в помощ на пострадалите в Турция

1
Апелът на Жени ГЕРБ - Русе е за парични дарения за закупуване на пакети с най-нужните вещи за пострадалите от земетресението
Апелът на Жени ГЕРБ - Русе е за парични дарения за закупуване на пакети с най-нужните вещи за пострадалите от земетресението Снимка: Facebook

Апелът на Жени ГЕРБ - Русе е за парични дарения за закупуване на пакети с най-нужните вещи за пострадалите от земетресението

Жени ГЕРБ - Русе се присъединяват към инициативата на БЧК в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция със закупуване на фенери, одеяла и палатки. С набрани от собствени дарения средства те ще осигурят пакети с най-нужните вещи и ще ги предадат в офиса на БЧК в Русе. От там те ще бъдат изпратени за Турция и предадени на доброволците от Червения полумесец.

Дамите от Жени ГЕРБ - Русе призовават всички, които искат да се присъединят към дарителската кампания с парични средства или закупени вещи от първа необходимост, да ги предадат в офиса на ГЕРБ - Русе на ул. „Чипровци” №2 в понеделник, 13 февруари 2023г., между 14:00 и 16:00 часа. За паричните дарения ще бъдат издавани финансови документи.

Благодарим на всички хора с големи съпричастни сърца, които ще подкрепят хуманитарната инициатива!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    Курви Герп
    Обявете какви лични пари са дарили курви ГЕРП - не с обща пита, помен да правят !
  • 6
    10
    Върбан
    Жените на ГЕРБ да помогнат със своята плът и любов загорелите мъже на Анадола.
  • 3
    9
    Апелът на хората е
    Айшето и Кирето да отворят портмонето и да дарят парето, щото заплатето е на милионето.
  • 9
    8
    Оперен
    Като чуя жени-герп и се сещам само за пиарката на операта ни - Димитрова. Тъпа, но за сметка на това нахална и нагла. От къде ли не я гониха от работа, но то все се вре.
  • 10
    7
    daskal
    В името на всичко - ПИАР! Политически пиар! Автореклама с болката на хората, бедността, отчаянието... Квото падне! По-гнусни от тези не е имало. Те и когато подават къшей хляб, пак са нагли свине. Няма просто да го дадат на гладния, а ще се рекламират, че му помагат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари