Жената от джунглата се събра със семейството си

0
Тя се прочу в цял свят, когато излезе, мръсна и гола от гъсталака в отдалечената камбоджанска провинция
Тя се прочу в цял свят, когато излезе, мръсна и гола от гъсталака в отдалечената камбоджанска провинция Снимка: AFP

Млада жена, която предизвика сензация когато излезе преди девет години от камбоджанската джунгла в полудиво състояние, се събра със семейството си, предаде АФП, цитирани от БТА.

"Ние я върнахме на виетнамския й баща и всички плакахме, когато ги видяхме отново събрани", заяви Рошом Кхамфи от семейството, осиновило жената в Камбоджа. Историята с Жената от джунглата датира от 2007 г. Тогава тя излезе, мръсна и гола от гъсталака в отдалечената камбоджанска провинция Ратанакири в североизточната част на страната, близо до виетнамската граница.

Жената бе заловена при опит да открадне храна от местен селянин. Хората я видели да ходи приведена като маймуна. Тя бързо се сдоби с прякора Жената от джунглата, като мнозина бяха уверени, че е израснала в диво състояние. 

По-късно се установи, че виетнамско семейство е припознало в нейно лице дъщеря си, изчезнала през 2006 г. Момичето страдало от психическо заболяване. Родителите платили на осиновителите сума, равностойна на 1300 евро за грижите положени за детето през годините.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари