Жената, която плати 2000 лева откуп за кучетата си, виси на куки

0
Данина се изявява като последовател на body suspension, за което се изисква яко дупе
Данина се изявява като последовател на body suspension, за което се изисква яко дупе

Крадците на трите кученца, порода “Чихуахуа”, от колата на софиянка сякаш са ползвали филма “Лов на дребни хищници” като учебник.

Във филма, заснет от Християн Ночев и Цветодар Марков и прожектиран през 2010 г., група тийнейджъри - Хани (Силвия Петкова), Бети (Яна Титова), Спейса (Бойко Кръстанов) и Лимката (Владимир Георгиев), искат да отидат на море, но нямат пари.

И им хрумва идеята да откраднат любимото куче на възрастна дама, съседка на Спейса, и да го върнат срещу откуп. Операцията им успя.

Успешно за крадците беше и похищението на трите кученца от автомобил, паркиран в столичен мол. Собственичката им Данина ал Мусави изпълни послушно и точно нарежданията на похитителите и след среднощни маневри из тъмните покрайнини на София олекна с 2000 лева.

Кучелюбката Данина досега е била два пъти гост на “24 часа”. Първият път е бил в началото на 2003 г., когато отишла в Ирак, за да се включи в живия щит, пазещ Саддам Хюсеин от американските бомби. Там българката престоява около два месеца край една електроцентрала, а последствието от това приключение е женитба и промяна на фамилията - ал Мусави.

Вторият път бил през 2013 г., когато демонстрирала за първи път в България модното течение body modification. Тоест модификации на тялото. Някои го наричат субкултурен феномен. Данина се изявила като последовател на вody suspension, за което се изискват яко д**е, много кураж и не по-малко лудост.

За да постигне човек този съспенс на тялото си, трябва да пробият кожата му, да вмъкнат в дупките едни яки куки и той да висне на тях във въздуха, вързан на въже. Данина и още няколко жени изпълнили номера успешно, но единственият мъж, който висна на куките, се напика.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари