Стари познайници на полицията разбиват коли и крадат в столичен подземен паркинг

0

За кражби на велосипеди и посегателства над автомобили сигнализират жители на ж.к. "Свобода" в столицата.

Охранителни камери успяват да заснемат крадците, които се разхождат в подземния паркинг и разглеждат паркираните коли. Действието се развива около 4:30 ч. сутринта на 15 февруари. Двамата маскирани успяват да вземат две колелета и да разбият стъклото на един от автомобилите.

На записа се вижда, че те са влезли през един от входовете на блока, а след това по стълбите в паркинга. Прекарват в паркинга около 30 минути, като през това време разбиват прозореца на една кола и открадват два велосипеда, разказа пред bTV Сергей Венков, един от живущите в сградата.

По думите на една от потърпевшите от кражбата – Тони Димитрова, крадците са подбрали най-скъпите велосипеди. Колата на съседа ѝ е разбита, защото на задната седалка е имало чанта и вероятно те са помислили, че там има лаптоп или нещо ценно.

Това не е първата кражба в квартала, съседи от околните кооперации също се оплакват от посегателства, казва Тони Димитрова.

Потърпевшите са подали сигнал във Второ РУП. От полицията разследват случая. Служителите на реда казват, че крадците им са познати и са извършвали подобни кражби с абсолютно същите дрехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари