Жена си купи кебапче и откри в него огромно парче пластмаса

0
Невъзможно е в кебапчето да попадне пластмаса, коментира  представител на транжорната
Невъзможно е в кебапчето да попадне пластмаса, коментира представител на транжорната Снимка: Влади Владимиров

Пластмасово парче с големина на копче за мъжка риза откри в кебапче пловдивчанка.

Жената си купила два броя кебапчета от открит павилион пред Фитнес център "Перла" срещу Централна гара. В момента, в който отхапала едното, нещо остро се забило във венеца й. В първия момент помислила, че е останала кост от месото, но вместо това извадила от устата си черна пластмаса. Парчето е с неправилна форма и остри ръбове, съобщава "Марица".

"Извадих късмет, че не ми се счупи някой зъб и не го погълнах. Ами ако беше се паднало на малко дете, не ми се мисли за последиците", коментира възмутено дамата. 

Бърза проверка установи, че въпросният павилион се снабдява със сурови кюфтета и кебапчета от ЕТ " Сиана - Сийка Анева ЕТ" и ги пече на място.

 "Невъзможно е в кебапчето да попадне пластмаса. При нас всичко е машинно - от меленето на месото до направата на продуктите", коментира Радослав Савов, представител на транжорната.

Той уточни, че кюфтетата и кебапчетата се правели от свинско месо, сланина и подправки и ако случайно нещо може да остане в полуфабриката, е найлон, с който било увито суровото месо, преди да се смели.

 Допълни и, че тарелките, в които поставяли изпечените продукти, били бели, а не черни, така че вината едва ли била при тях. Иначе предаде извиненията си на клиентката и каза, че ако иска, може да направи оплакване.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари