Жена се преби с електрически велосипед на улица "Александровска"

2
Инцидентът е станал след появата на тичащо дете по пешеходната зона
Инцидентът е станал след появата на тичащо дете по пешеходната зона Снимка: БГНЕС

Инцидентът е станал след появата на тичащо дете по пешеходната зона

На 29 юли около 14:45 часа в град Русе на улица "Христо Г. Данов", кръстовище с улица "Александровска" в посока улица "Гладстон", електрически велосипед управляван от 56-годишна жена, при движение по еднопосочен път срещу посоката на движение е загубила контрол над ППС, вследствие появата на тичащо дете-пешеходец по пешеходната зона на улица "Александровска", като при рязко отклоняване встрани е паднала върху пътната настилка.

След инцидента велосипедистката се е прибрала в дома си, като е напуснала местопроизшествието без да уведоми за случилото се компетентните органи от МВР, а по-късно се е явила в УМБАЛ „Канев“ за да ѝ бъде оказана медицинска помощ. Там е била диагностицирана с фрактура на ръка и медицинските лица уведомяват за инцидента на тел. 112.

Екип на пътна полиция е изпратен за документиране и изясняване на случая, уведомен е и разследващ полицай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    до 6
    Защо трябва да отпада алеята от паметника "Альоша" до училище "Отец Паисий". Самата зона е достатъчно широка и има място за всички! Ако трябва да броим нарушителите със сигурност пешеходците, които се движат по велоалеята са в пъти повече, отколкото велосипедисти ("тротинедкаджии")в пешеходната зона
  • 3
    6
    Диди
    Ул."Александровска" се използва безпрепятствено като писта от велосипеди, тротинетки, скейтбордове и всичко, за което можете за се сетите.Няма такава друга "пешеходна" зона" Каня кмета на разходка след работа . Да си вземе децата и да ги заведем невредими от кметството до парка .Ще минем и покрай измислената велоалея, която започва от никъде и свършва по средата на нищото т.е. от паметника"Альоша" до училище "Отец Паисий".Нищо, че когато започна проектът за велоалеи, тя трябваше да отпадне, но зададат ли се избори все се намира някой да освежи маркировката .
  • 10
    5
    до 3
    Никъде по света няма нещо като "пътека за тротинетки". Всичко, което е под 50кг се движи по велоалеите.. независимо дали е ръчно, крачно или ел. задвижвано.
  • 9
    4
    rsevl
    вече и с колелото не можеш да се пребиеш, без да те глобят от КАТ :D
  • 14
    3
    плюс-минус
    Тротоарите по част от улица "Чипровци" имат две зони - пешеходна и за велосипеди, а отскоро по тях карат и тротинетки. Има възрастни хора, непознаващи дали има правила за тротинетките, деца, майки с колички, граждани, които са в опасност, дори, когато се движат по тротоарите в пешеходната им зона. В прохода към Кауфланд на единия тротоар няма пътека за тротинетки, но пък тротинеткаджиите си карат точно там. Те, тротинеткаджиите, какви участници са в движението - пешеходци, вело, мото? Какво?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари