Жена се хвърли от болница в Пловдив

2
Жената е загинала на място
Жената е загинала на място Снимка: УМБАЛ "Пловдив"

Жената е загинала на място

Жена на видима възраст около 60 години е загинала на място, след като е скочила от висок етаж на УМБАЛ "Пловдив", известна като Окръжна болница. За трагичния инцидент потвърдиха от полицията в града.

Сигналът за него е бил получен малко след 10:00 часа. Според първоначалната информацията жената е полетяла от 13-ия етаж на сградата на болницата и е починала на място. Установена е нейната самоличност. Изясняват се причините за инцидента. От здравното заведение съобщиха, че загиналата не е тяхна служителка, но не могат да дават повече информация, тъй като се води разследване.

Разглеждат се версиите за самоубийство и инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    21 век
    Крайно време е тук да се въведе доброволната евтаназия както е в редица европейски държави за да могат болните достойно да напуснат този свят, а не по този ужасяващ за тях и близките им начин!
  • 7
    1
    Лора
    Ужас!Ако е била пациент,сигурно и е омръзнало от лошо отношение,на пишман доктори с купени дипломи и без грам мозък!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари