Жена подаде жалба срещу директора на СДВР

0
Гражданката апелира за незабавно уволнение на комисар Ивайло Иванов
Гражданката апелира за незабавно уволнение на комисар Ивайло Иванов

В събота следобед е постъпил сигнал на гражданка за системни нарушения на закона при изпълнение функциите на Комисар Ивайло Иванов, Директор на столичното СДВР, информира медия мониторинг, цитирана от FROG NEWS.

По закон Иванов има задължително приемно време за граждани всяка сряда от 15:00 до 17:00 часа, което е законово изискване за поста му не само не спазвал, но системно отказвал какъвто и да било достъп на граждани до среща с него. Секретарката му се държала арогантно агресивно и буквално просташки с хората.

Жертва на полицейски тормоз държана 6 часа незаконно в СДВР със съставен незаконен и противокоституционен АКТ от служители на СДВР потърсила 10 минутна среща за разговор с Ивайло Иванов преди да подаде жалба, за да съди институцията. Достъп до кабинета на директора й бил отказан, както на 7.03.2018 в приемния му ден, защото по данни от секретарката бил отишъл на протест пред Народното събрание, както и на следващия му приемен ден в приемно време 14.03.2017г.

На жертвата на полицейски тормоз и вендета било обяснено, че независимо че са нарушени човешките й права не може да си запише час за приемен ден и нямало да я приемат просто в законово установеното приемно време, защото така искат и това е.

Жертвата на полицейски тормоз възнамерява да съди СДВР за морални щети и причинени финансови загуби в особено големи размери от незаконната вендета над нея.

Остава въпросът докъде ще стигнем ако директорът на СДВР (Столична Дирекция на Вътрешните Работи) Комисар Ивайло Иванов не спазва закона, задълженията и функциите му поверени му от гражданите по закон, а СДВР буквално се гаври със същите тези граждани задържайки незаконно, заплашвайки със затвор и задържане и пишейки ми неоснователни и незаконни актове като форма на поръчков психически тормоз и вендета.

Гражданката апелира за незабавно уволнение на директора щом не му е възможно да изпълнява законовите си функциите и предупреждава, че смята да съди институцията за причинените й щети в троен размер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари