Жена пазарува с изгубената дебитна карта на ученик от Пазарджик

0
60-годишната дама си взела лекарства и напазарувала от хипермаркет
60-годишната дама си взела лекарства и напазарувала от хипермаркет

60-годишната дама си взела лекарства и напазарувала от хипермаркет

Възрастна жена от Пазарджик е пазарувала с чужда дебитна карта, собственост на ученик. За случая беше съобщено във Фейсбук. Под натиска на потребителите в социалните мрежи жената е признала вината си и е възстановила парите.

Случаят бе тиражиран във Фейсбук от бащата на ученика Красимир Златарев. В социалната мрежа той разказва, че на 28 април е бил откраднат портфейлът на сина му, в който е имало лични ученически документи и дебитна карта. Бащата умишлено не е блокирал картата, тъй като искал да види реакцията на крадеца, разказва БНР.

Още на същия ден - малко след 18:00 часа, с дебитната карта е пазарувано от аптека в центъра на града. Малко след това е пазарувано и от голяма търговска верига. На 1 май пазаруването продължило.

Последвал призив във Фейсбук крадецът да върне картата, тъй като ще бъде подведен под съдебна отговорност. Бащата на ученика оставил и телефон за връзка.

След няколко дни, под натиска на потребителите на социалните мрежи, крадецът се обадил. Оказало се, че това е добре поддържана 60-годишна жена. Според нейната версия, тя не е откраднала, а е намерила портфейла. След извинение тя е възстановила сумата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Този
    баща е със завиден интелектуален потенциал! Толкова е го домързяло - веднъж трябва да блокира картата и още веднъж да получи нова. Детето му и то загубено, кой знае кога се е усетило и като няма какво да каже - окрадоха ме. Бащата защо да си създава неудобства след като има фейсбук. Неадекватно поведение.
  • 3
    1
    Дааааа,
    А добрият, стар кеш е непроследим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари