Жена от Сливен: Нарязаха лицето ми и ме подстригаха пред децата ми

1
Пострадалата твърди, че е нападната от бившия си съпруг и сестрите му
Пострадалата твърди, че е нападната от бившия си съпруг и сестрите му

Пострадалата твърди, че е нападната от бившия си съпруг и сестрите му

Бита, подстригана и с нарязано лице. Жена от Сливен твърди, че е обезобразена от бившия си съпруг и близките му.

Пред bTV тя разказа, че е нападната пред очите на двете си деца.

Съдът не уважи искането на прокуратурата в Сливен и освободи сочения за нападател под гаранция.

Фаталният инцидент става в петък, когато бащата взема децата за уикенда.

Родителите са в развод, а 9-годишното момиченце и 7-годишното момче са при майката. Когато слиза в тъмния вход, освен бившия си съпруг, жената вижда и три от шестте му сестри. Пръв удря той, после агресия и от жените.

„Една от сестрите ми хвърли шепа сол в очите. Събарят ме, почват да ме удрят, да ме ритат, чувствах как по лицето ми как нещо дращи. Не знам какво са правили. Пръстите ми са нарязани. По време на това нещо чух как той казва – „бийте я, мачкайте я, не я жалете“. Ръцете ми целите бяха в кръв, по лицето ми капеше", разказа потърпевшата.

Дългата коса на жената е подстригана, а лицето порязано с остър предмет пред двете деца, които са отведени от близките на мъжа.

"Искането за задържане е внесено именно, за да бъде осуетена всякаква възможност за последващи посегателства върху пострадалата", каза говорителят на Районната прокуратура в Сливен Катя Симеонова.

Соченият за нападател и близките му отричат.

След двучасово заседание мъжът беше освободен с обвинение за лека телесна повреда. Със съдействието на полицията в Сливен децата са върнати при майката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    психиатър
    По принцип тези драми са характерни за диваците. Между другото в Индия имат респект към тамошните полицаи , които забележете , са въоръжени само със сопа. Обаче пердашат със сопата яко , има клипове в нета.
  • 3
    5
    Цигани?
    Незнам дали са цигани, но няма да се изненадам, ако са! От тези хора може да очаквате всичко, те са доста пъхрвобитни същества!
  • 6
    4
    Да
    Наистина...ако беше пред чужди деца е друго..
  • 0
    3
    ДЕНИЦА
    А ВАРИАНТ , НЕЩО ,НЯКОЙ ДА МУ ОТРЕЖЕ ОНАЯ РАБОТА ,ДАЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ,ЗАЩОТО В СЛУЧАЯ ,НЯКОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ МУ Е МАЛКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРЕД ДЕЦАТА МИ ДА МЕ БИЕ,РЕЖЕ ДО СМЪРТ ПОЧТИ И ТОВА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА?! ДЪРЖАВАТА НИ УДАРИ ДЪНОТО !
  • 3
    2
    Данчо
    Без съменение тук се касае за драма при отношенията на новите българи. 6 сестри ... Не е нужно да си виртуоз по математика за да пресметнеш какво ще е само след има няма 10-15 годинки ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари