Жена от село Богдан изгони Кирил Петков от дома си

10
Бившият премиер не среща голяма отзивчивост от местните жители
Бившият премиер не среща голяма отзивчивост от местните жители

Бившият премиер не среща голяма отзивчивост от местните жители

От няколко дни Кирил Петков е обул гумени ботуши и е запретнал ръкави, за да помага на пострадалите от наводнения хора. Той не иска да бъде сниман, защото това не било част от предизборната му кампания, но има други "доброжелатели" в селото, които го снимат всеки ден. 

На последното видео, което се разпространява в социалните мрежи се вижда ядосана жена, която открито напада бившия премиер: "Ето я истината. Не искам никой да идва, с всичко ще се справим и по-хубаво ще стане".

Хората имат пълното право да са гневни, но заслужава ли Кирил Петков целият този негативизъм?

Може би там с лопати трябваше да бъдат Бойко БорисовКорнелия Нинова и Мустафа Карадайъ, които са доста отдавна в държавната хранилка и също трябва да усетят народната любов на хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Илиев
    Вчера гледах една дебела, пенсионерка запенена,която обвини К.Петков,че е виновен за големия дъжд и грамотевиците.Към нея се присъедини един дебел льохман,Шопски го наричат,настанен от герб на държавната ясла,който си разхожда запарения задник с един стар автобус,да "буди" патриотизма у българите. Аланкоолу,ти крещиш срещу премиер на България.Трябва да уважаваш институциите,иначе си лумпен и то доказан.
  • 5
    9
    6 до 7:
    Ха-ха, едва ли дреме в мен, но в теб със сигурност отдавна се е събудила хомосексуалността! И не само се е събудила, а и добре се е наспала! Само че не е хубаво да отъждествяваш околните със собствените си въжделения и извратени потребности, Зигмундчо! Не всички си падаме по Киро_Простото!
  • 0
    8
    Читател
    Троловете на герб,нямат умиране.Толкова прости,арогантни,скапани коментатори на куп,не съм виждал.Идиоти ли сте,или българи? Номер 6,дръвник,кой опъва майка ти когато баща ти е командировка?
  • -6
    7
    фройд до 6
    щом това те вълнува толкова да знаеш че в теб дреме хомосексуалност която явно нямаш смелост да обявиш
  • 12
    6
    До 4:
    Интересно, на Киро жена му кой ли я опъва? Че той се е заровил под полата на оная грозната... Всъщност – да не би някой да опъва и Киро, че с тия новите евро-джендърско-атлантически моди като нищо да е минал на левия тротоар!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари