Жена остана без шофьорска книжка след фалшиво положителен тест за наркотици

6
Александрина Августинова споделя, че страда от мигрена и поради тази причина пие силни лекарства
Александрина Августинова споделя, че страда от мигрена и поради тази причина пие силни лекарства Видео: NOVA

Александрина Августинова споделя, че страда от мигрена и поради тази причина пие силни лекарства

Жена остана без книжка, а номерата на автомобила ѝ бяха свалени, след положителен полеви тест за наркотици. Тя обаче е категорична, че никога не е употребявала забранени субстанции, за да го докаже, решава самостоятелно да си направи кръвен тест.

Случката е от 20 юни. Александрина Августинова разказва, че докато паркирала автомобила си пред дома си във Варана, имала спречкване със служител на централния затвор във Варна. Тя повикала полиция, като по искане на служителя ѝ е направен тест за алкохол, който е отрицателен. Тестът за наркотици обаче се оказва положителен. "Бях задържана, закараха ме в районното, след това във Военна болница Варна", разказва Августинова, предаде NOVA.

Жената споделя, че страда от мигрена и поради тази причина пие силни лекарства, които вероятно са причината за положителния резултат от теста. "Сутринта в 8:00 часа отидох в лаборатория, тестовете ми бяха негативни", допълва Александрина.

Сега тя може да остане без книжка от 1 месец до 1 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Само
    като ѝ видиш имената и ти става ясно къде е била като дете. Като видиш и боята, особено ако не се лъжеш от изрусената косичка, мнението се затвърждава. Трябва да се провери и самата лаборатория, че с някой лев може да се оказала чиста като сълза. Вземала лекарства за мигрена ... друг път.
  • 3
    4
    СвръхАз
    При полеви тест за наркотици, би трябвало да имаме право да искаме и полицая да се тества със същия..Да видим тогава, кое - що!
  • 4
    3
    Пффф
    Ще ми е като печалба от тотото ако ме тестват за наркотици. Предвид лекарствата /всички до едно изписани с рецепта и купувани с рецептурна книжка/ ще грейна като коледна елха. Вземате ми книжката? Сваляте номерата на колата ми? ОК. И се започва - всеки Божи ден аз ще имам касови бележки от таксита за нещо към 80 до 100 лева. Такова ми е заболяването, че до магазина на 50 метра ходя с кола. След 6 месеца без книжка и кола, ще ви съдя за 50 000 лева. Съда половината да даде, пак са ми от небето.
  • 10
    2
    Бай Чеп
    Тука схемата е същата като при КОВИД-а, имаш-нямаш симптоми, акция, проверка и все отнякъде ще изкочи заека, следва "и ко ша прайм сега...!?!"
  • 17
    1
    Бай Чеп
    Еми то тая женичка е една от "пияните и дрогираните" дето всеки ден ги залавят работните катаджии и ги разтръбяват медиите! Но като почнат да проверяват катаджиите със същите тестове, следва писък до небесата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари