Жена и дете са пострадали при катастрофата на пътя Русе - Силистра

2
Сблъскали са се два автомобила, като лек автомобил "Ситроен“, управляван от 37-годишна жена, която е пътувала към Русе
Сблъскали са се два автомобила, като лек автомобил "Ситроен“, управляван от 37-годишна жена, която е пътувала към Русе Снимка: БГНЕС

Сблъскали са се два автомобила, като лек автомобил "Ситроен“, управляван от 37-годишна жена, която е пътувала към Русе

В 13:00 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на пътя Русе - Силистра в района на свинекомплекса на село Ситово, съобщиха за Агенция Фокус от ОДМВР - Силистра.

Сблъскали са се два автомобила, като лек автомобил "Ситроен“, управляван от 37-годишна жена, която е пътувала към Русе. Тя, по първоначални данни, е навлязла в насрещното движение и се е ударила в лек автомобил "Сеат“, управляван от 40 годишен мъж.

Пострадалите са откарани в болница за преглед, като по първоначални данни има съмнения за фрактури на водачката на лекия автомобил "Ситроен“ и детето, пътуващо с нея.

Другите двама от лекия автомобил "Сеат“ също по първоначални данни нямат наранявания, но изследванията все още не са приключили, допълниха от ОДМВР-Силистра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    7
    GHETTO
    ЕИ ГЛУПАЦИ ОТИДЕТЕ В ЕВРОПА И ТОГАВА СЛАГАЙТЕ МИНУСИ КУЧЕЦИ СЕЛСКИ
  • -4
    6
    GHETTO
    Имате мозък за кючеци ракии механи всичко е измислено немски коли карате по афганистански национали и аутобани карайте в Германия е 70 км/ч на национал
  • -7
    5
    GHETTO
    Нормалната БГ психария всеки ден поради липса на химикали пясък хвърляйте да поднасят големи умници по - големи от Германия
  • 15
    4
    до 3
    Искал е да напише: „Сблъскали са се два автомобила, като лек автомобил "Ситроен“, управляван от 37-годишна жена, която е пътувала към Русе, е навлязъл в насрещното движение ...“ ама мисълта не е стояла на едно място.
  • 24
    3
    Иван Вазов
    "Сблъскали са се два автомобила, като лек автомобил "Ситроен“, управляван от 37-годишна жена, която е пътувала към Русе" - Някой велик гений на словото може ли да ми разтълкува това изречение? Написано е цели два пъти по този начин и затова се чудя дали аз не мога да го разшифровам или и самият автор не е знаел какво иска да каже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари