Жена е в болница след пожар в Глоджево

0
Лъжлив сигнал разходи огнеборците до кв. „Здравец“
Лъжлив сигнал разходи огнеборците до кв. „Здравец“ Снимка: Кис 13 / архив

Два пъти са излизали екипите на пожарната през изминалите 24 часа.

Миналата вечер, малко преди 18 часа е получено обаждане за възникнало горене в навес и стая на къща в гр. Глоджево. Към мястото на инцидента са пратени служители и техника от РСПБЗН - Ветово. При пристигане на място, огнеборците са установили горене в навес към къщата, тип лятна кухня, както и на мека мебел в една от стаите. Получена е информация, че е пострадала 61-годишна жена, която е била откарана от екип на ЦСМП и настанена в болница в Русе. Предприети са мерки за ликвидиране на горенето и отдимяване на къщата.

Предполагаемата причина за пожара е техническа неизправност в бутилка с пропан-бутан, довело до изпускане на газ.

В 18:48 часа е постъпил още един сигнал за възникнал пожар, като информацията е била за блок „Калоян“ в русенския кв. „Здравец“. Там са изпратени служители на Втора РСПБЗН, които отивайки на адреса разбират, че сигналът е лъжлив, тъй като не е имало пожар, а само леко задимяване от печка на твърдо гориво на партерния етаж на блока.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари