Жана се чисти от дрогата във „ВИП Брадър”

0
Тежка борба с дрогата е подела скандалната изпълнителка Жана Бергендорф
Тежка борба с дрогата е подела скандалната изпълнителка Жана Бергендорф

Тежка борба с дрогата е подела скандалната изпълнителка Жана Бергендорф.

След като преди половин година бе арестувана за шофиране под влиянието на наркотични вещества, певицата изпаднала в нервна криза, от която едва се съвзе. Говори се, че заради общественото негодувание, която се изля върху нея, дори посегнала на живота си, пише Уикенд.

Запознати издават, че за да излезе от емоционалната дупка, в която била изпаднала, и да се отърве от зависимостта си, Жана се консултирала с психиатър. „Това много й помогна, за да стъпи отново на крака”, твърдят нейни близки.

Бергендорф започнала да посещава лекарски кабинет няколко пъти седмично по настояване на майка си и на продуцентката си Соня Армутлиева.

Терапията имала известен успех, но Жана била на няколко пъти на косъм пак да посегне към забранените субстанции и отново да потъне в блатото на наркотичната зависимост.

Когато получила показа за участие във „ВИП Брадър”, певицата преценила, че това е идеална възможност да се откъсне за известно време от външния свят и да не мисли за дрога. Психиатърът й подкрепил това решение и изпълнителката уверено подписала договор с продуцентите на предаването.

Заедно с дрогата Бергендорф се опитва да откаже и спиртните напитки. Отрекла се е от консумацията на твърд алкохол, позволявала си единствено вино и шампанско.

Появиха се слухове, че любовникът й – еротичният танцьор Леандер Янес, също получил покана за участие в предаването като гост-звезда. Първоначално Лео склонил да се включи в шоуто, за да е близо до „любовта на живота си”, както нарича Жана, с която ту се събират, ту се разделят, но после внезапно изчезнал.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари