Жълт код за гръмотевични бури и интензивни валежи

0
Остават условията за градушки
Остават условията за градушки

Остават условията за градушки

Продължават гръмотевичните бури и интензивните валежи в 7 области на Северна България днес.

Жълтият код е обявен за областите Плевенска, Ловешка, Габровска, Великотърновска, Русенска, Търговищка и Сливенска. Там ще има краткотрайни интензивни валежи и гръмотевици с локални значителни количества 25-35 mm. Остават условията за градушки.

До обяд на много места ще е предимно слънчево, около и след обяд отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Главно в централната част от страната ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Предимно слънчево ще е над повечето райони от Западна България.

Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който в Източна България след обяд ще се ориентира от север-североизток и ще се усили. Максималните температури ще са между 26° и 31°, в София - около 28°, пише БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари