Земеделски производители в Разград благодариха на полицията

0
Началник на Пътна полиция - Разград Неделчо Симеонов също благодари на протестиращите за отношението
Началник на Пътна полиция - Разград Неделчо Симеонов също благодари на протестиращите за отношението Снимка: БТА

Началник на Пътна полиция - Разград Неделчо Симеонов също благодари на протестиращите за отношението

Земеделски производители в Разград благодариха на полицията за коректното отношение към протестните им действия. От името на всички благодарност на служителите на реда, които са помогнали протестите да се проведат без излишни напрежения изказа арендаторът Васил Петров. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти от фермерите, които четвърти пореден ден блокираха пътя Разград - Русе в участъка край Гецово.

Временно изпълняващият длъжността началник на Пътна полиция - Разград Неделчо Симеонов от своя страна също благодари на протестиращите за отношението.

Васил Петров посочи, че досега направените предложения на правителството не са най-добрите и очакват на срещата, която предстои следобед между протестиращите от страната с премиера и земеделския министър, те да бъдат преразгледани. Той добави, че за да се постигнат исканията им, трябва търпение и настоятелност.

"Постигнатите междинни споразумения между Българската аграрна камара и управляващите не ни удовлетворяват. Протестите ни ще продължат, докато не получим конкретни гаранции по исканията ни", каза и Пламен Томов, председател на контролния съвет на Националната асоциация на зърнопроизводителите. Той посочи, че в събота и неделя няма да има блокади на пътища, но ако от днешната среща няма резултат, в понеделник протестите ще се подновят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари