Зеленски ще даде интервю на Ален Делон

0
86-годишният легендарен актьор утре ще разговаря в ефир с украинския държавен глава
86-годишният легендарен актьор утре ще разговаря в ефир с украинския държавен глава

86-годишният легендарен актьор утре ще разговаря в ефир с украинския държавен глава

Легендата на френското кино Ален Делон ще вземе интервю от украинския президент Володимир Зеленски. Разговорът на 86-годишния актьор и режисьор с държавния глава на Украйна трябва да се състои в петък, 23 септември, от 13:30 ч. местно време по TV5 Monde, съобщи френският телевизионен канал BFMTV, пише в-к „Сега“.

По-рано звездата на европейското кино изрази подкрепа за Украйна във връзка с така наречената от Русия „специална военна операция“ на нейната територия. „Това, което се случва в Украйна, дълбоко ме натъжи и потресе, затова ще се боря за нейните хора“, заяви Ален Делон. Преди броени дни в ефира на една френска телевизия актьорът участва в предаване, посветено на украинския поет Тарас Шевченко, чието творчество наскоро беше преиздадено от Seghers, като прочете няколко строфи от негово стихотворение.

Последната поява на Делон на големия екран след почти десетилетие пауза бе във филма „Пълна прилика“ през 2019-а, а през лятото на миналата година той обяви плановете си да се завърне в киното и „да заснеме последен филм“: „Искам да направя филм и особено да направя последния си филм. Този, който ще остане завинаги. Аз спечелих играта, нямам какво друго да правя“. В същото време първородният му син Антъни Делон разказа за желанието на баща си да напусне този свят с помощта на евтаназия, когато почувства, че моментът за това е дошъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    до 2
    Не е там, ама не го знаеш защото си прост. :)
  • -5
    2
    до 1
    Путлер е там. Бъркаш щатовете, ама то от възрастта....
  • 5
    1
    русенец
    Време е Зеленски да даде интервю на Хитлер и Гьобелс.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари