Зеленски към украинците: Ние сме народ, който за седмица разби плановете на противника

1
"Това не са бойци на суперсила. Това са объркани деца, които са използвани", каза Зеленски в обръщение към нацията
"Това не са бойци на суперсила. Това са объркани деца, които са използвани", каза Зеленски в обръщение към нацията Снимка: bTV

Във видеопослание до нацията, разпространено рано в четвъртък, президентът на Украйна Володимир Зеленски даде оптимистична оценка за хода на войната и призова украинците да продължат съпротивата, съобщи Ройтерс

"Ние сме народ, който в течение на седмица разби плановете на противника", каза той.

"Те няма да имат мир тук. Те няма да имат храна. Те няма да имат тук и един спокоен миг", заяви Зеленски, цитиран от БТА. 

Той не коментира дали руските сили са завзели няколко града, включително Херсон. "Ако те са отишли някъде, това е само временно. Ние ще ги изтласкаме", каза Зеленски.

Той заяви, че боевете се отразяват на духа на руските войници, които "ходят по хранителните магазини и се опитват да намерят нещо за ядене".

"Това не са бойци на суперсила. Това са объркани деца, които са използвани", каза Зеленски.

Според него убитите от руска страна са достигнали до 9 хиляди. "Украйна не иска да бъде покрита с телата на войници", заяви украинският президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    сс
    Ами не знам Зеленски дали знае ,че войската е от професионални войници не от наборни.Ама край за пропагандата да върви..
  • 3
    4
    СЪВЕТ
    ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА СРЕЩУ РЪЖЕН НЕ СЕ РИТА.ЗАПАДА САМО ШУШУКА НА УХОТО ТИ ,АТ И НИМА НЕ ЗНАЕШ,ЧЕ ТВОИТЕ КОМШИИ НЕ СЕ ДАВАТ ТОЛКОВА ЛЕСНО.КОГАТО УБИВАХА В СИРИЯ ,АФГАНИСТАН ,ИРАК И ХОРАТА БЯГАХА КОЛКО БЕЖАНЦИ ПРИЮТИХТЕ. НАИСТИНА СЪЧУСТАВ НА ВСИЧКИ КОИТО УМИРАТ И ОТ ЕДНАТА И ДРУГАТА СТРАНА.СЕДНЕТЕ И СЕ ВРАЗУМЕТЕ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА.
  • 3
    3
    Ну Заяц
    Смешници не искам и няма да коментирам.
  • 4
    2
    Ха ха ха!
    Смешник...Не знаеш нищо за плановете на адаша си – може пък да иска да те въдвори в харема си и веднъж-два пъти седмично – Боц в дупето!
  • 15
    1
    ihedhek
    toq e amerikanska marionetka i gilqm cirkadjiq
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари