Зеленски е разговарял с президентката на Молдова

0
Двамата са обсъдили събитията в молдовския регион Приднестровието
Двамата са обсъдили събитията в молдовския регион Приднестровието Снимка: Twitter

Двамата са обсъдили събитията в молдовския регион Приднестровието

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи в социалната мрежа "Екс", че е провел разговор с президентката на Молдова Мая Санду, предаде Франс прес.

Двамата са разговаряли в кулоарите на срещата днес в Тирана на Зеленски с лидери на балкански държави.

Украинският президент и молдовската му колежка са обсъдили наскорошното развитие на събитията в молдовския регион Приднестровието, усилията на Русия да дестабилизира района и ефикасните средства за борба срещу зловредното влияние на държавата агресор, се казва в съобщението на Зеленски, цитирано от БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Sтанко до 3
    Имам още много до пенсия драги... Имаме още много да ви храним и вас и тия на хранилката в парламента... такива като тагаренко, боко, ПП-та, ДБ-та и всякакви мекерета... А наистина съм може би съм луд... те лудите не си признават...Предполага се даже, че само лудите имат такива способности - да виждат нещата с други очи...Жив и здрав да си - да видиш и да осъзнаеш - кой бил прав и кой не виждал очевидното!
  • 4
    4
    До 3
    Ти си тъп за връзване, още ли си чакаш тролския надник от ДеБелян ПеПеевски ? Има да почакаш, май скоро ще ви плащат само за да викате Слава Путину!
  • -4
    3
    До 2
    Ти си луд ,за връзване ! Още ли чакаш да ти възстановят пенсията на АБПФК ?
  • 3
    2
    Sтанко
    Защо ни занимавате с техните работи? Те интересуват ли се от нашите? А па може и да се интересуват - какво още може да се отърмъче от оглозганата ни черга. Вчера Тагарев се оправдава, че САМО 45 мильона е успял да даде на урките, а двегодишното дете не успя да дочака парите за лечение... Кажете ми - урките, които се самоубиват заради кравари ли са по-важни или децата ни??? Нещастници!!! Млъквам, защото иначе трябва да започна да проклинам...!!!
  • 9
    1
    чичомиткобрат
    Да не са обсъждали дали Русия ще даде час от Одеска област на Молдова след като я превземе? Укронацистите вече нямат право на глас, могат само да седят и да гледат какво им се случва. xD
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари