Зеленски: Дете загина от обезводняване в Мариупол!

0
Русия съзнателно блокира мирния град, блокира доставките на храна, вода, изключа тока, заяви емоционално украинският президент
Русия съзнателно блокира мирния град, блокира доставките на храна, вода, изключа тока, заяви емоционално украинският президент

"Дете почина от обезводняване в украинския град на брега на Азовско море Мариупол, обсаден от руските въоръжени сили"

Това каза президентът в Киев Володимир Зеленски по време към нацията.

"Чуйте ме, уважаеми партньори. Русия съзнателно блокира мирния град, блокира доставките на храна, вода, изключа тока. В Мариупол дете почина от обезводняване, вероятно за пръв път от нацисткото нахлуване", посочи още държавният глава, предава Novini.bg.

"Ние се борим вече тринадесети ден. Унищожаваме окупаторите, навсякъде където можем. За тези 13 дни Русия загуби толкова военна техника, колкото не е губила през последните 30 години", каза още той

"Агресорите обаче разполагат с още много средства за терор. Бомби, които да бъдат хвърляни върху Киев, Одеса, Чернигов и други наши градове и върху мирни украинци", допълни Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    До 4
    Да виждал съм. Приех в къщи. И ще приема. И говоря с тях. Те са ХОРА като нас. Ама явно ти не си виждал украинец, не си виждал и руснак. Възпитани, образовани, честни хора. Жертва на гадна политика. Едните бяха използвани от САЩ, другите от собствения си президент. Едните ще обърнат гръб на НАТО, другите ще свалят своето диктаторче. Рано или късно това и изхода. Сега е време и ние да се опънем на Херо Мустафа и Митрофанова
  • 2
    4
    до 3
    Те украинците са от доцент нагоре да ти кажа. Ако не си виждал жив украинец поне виж и чуй президентът им, пък дано ти светне червената лампичка. Но пък като искаш да помагаш - помагай! Никой не може да те спре.
  • -2
    3
    До втори
    Ами приеми сирийци. Само че те не са майки с деца. Те са 20-30 годишни мъже, ниско образование, цел на пътуването ясна - Свещен Джихад. А тук става въпрос за европейци, за славяни, за братя. Ти си приемай сирийци, аз ще помогна на украинците.
  • 3
    2
    ...
    В Сирия, децата пиеха от локви, след дъжд. Умряха доста повече от дехидратация, но нито една западна лицемерна отрепка не издаде и звук.
  • 3
    1
    Стерджан
    Ами подписвай и си бий шутя, щото нищо хубаво не те чака. Нито теб, нито тия дето са те подучили да се правиш на герой!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари