Зеленски: Ако обсадените в Мариупол украински бойци бъдат избити, Украйна ще прекрати мирните преговори с Русия

3
Там има руски сили, които мразят нашите бойци, и не смятам, че могат да им пощадят живота, каза украинският президент
Там има руски сили, които мразят нашите бойци, и не смятам, че могат да им пощадят живота, каза украинският президент

Украинският президент Володимир Зеленски заплаши да изтегли страната си от продължаващите мирни преговори с Русия, ако украинските бойци, обсадени в пристанищния град Мариупол, бъдат избити от руските сили, предаде ДПА, цитиран от БТА. 

"Това, което те правят сега . . . може да сложи край на всякакви преговори", каза Зеленски в публикувано вчера интервю за украински новинарски сайт.

"Там има руски сили, които мразят нашите бойци, и не смятам, че могат да им пощадят живота", каза украинският президент, имайки предвид факта, че много от обсадените бойци са част от батальона "Азов", съставен от националисти, чиято крайнодясна ориентация е обект на коментари в руски медии от седмици.

Зеленски каза, че ситуацията в Мариупол остава изключително сложна, и че Киев е във връзка със защитниците на града ежедневно, посочва Ройтерс.Украинският президент Володимир Зеленски заплаши да изтегли страната си от продължаващите мирни преговори с Русия, ако украинските бойци, обсадени в пристанищния град Мариупол, бъдат избити от руските сили, предаде ДПА.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -9
    20
    LOL
    хахаха до момента успяхте да изкарате 2лв от коментари с опорки в защита на военен престъпник и то в уж братска държава. БРАВО! "Гордея" се с вас хахаха
  • 10
    19
    как действат САЩ и НАТО
    и кой крив/ прав в Украйна. Подобна е намесата им и в още много точки по света. 👇👇👇 Муамар Кадафи беше убит през 2011г. от САЩ заради опита му да се измъкне от долара, опитвайки се да създаде златен динар, което можеше да създаде прецедент в търговията на петрол и да срине кухата американска валута без покритие. Това не се прощава. Всичко останало не предизвикваше никаква грижа, но да си припомним и какви други "грехове" имаше той: 1. Бензинът е по-евтин от водата. 1 литър бензин - 0,14 $ 2. На младоженците се дават 64 000 долара за закупуване на апартамент. 3. Образованието и медицината са напълно безплатни. 4. За всеки член на семейството държавата плаща по 1000 долара субсидии годишно. 5. Обезщетение за безработица – 730 $. 6. Затворени военни бази на НАТО. 7. Заплата на медицинска сестра - 1000$. 8. За всяко новородено се плаща 7000 долара. 9. За откриване на личен бизнес, еднократна финансова помощ - 20 000 $. 10. Големите данъци и такси са забранени. 11. БВП на глава от населението - $14 192 12. Обучение и стаж в чужбина - за сметка на държавата. 13. Мрежа от магазини за многодетни семейства със символични цени за основни хранителни продукти. 14. За продажба на продукти с изтекъл срок на годност - големи глоби и задържане от специални полицейски части. 15. Част от аптеки - с безплатно отпускане на лекарства. 16. За фалшифициране на лекарства - смъртно наказание. 17. Такса наем - няма. 18. Няма заплащане на ток за населението. 19. Забранява се продажбата и употребата на алкохол - "сух закон". 20. Кредити за покупка на автомобил и апартамент - безлихвени. 21. Услугите за недвижими имоти са забранени. 22. Държавата плаща за закупуване на автомобил до 50%, за бойците на милицията - 65%. 23. Идвайки на власт, той изгонва от страната междунар. корпорации. Едва при Муамар чернокожите от Южна Либия придобиват човешки права. През четиридесетте години на неговото управление населението на Либия нараства три пъти. Детската смъртност намаля с 9 пъти. Продължителността на живота в страната се е увеличила от 51,5 на 74,5 години. Кадафи реши да изтегли Либия от световната банкова система и още 12 арабски държави искаха да последват неговия пример
  • 2
    18
    до 15
    Притеснил ни бил! Ех, Матросов, Матросов! Да ти припомня говедарите как се отблагодаряват на лакеите си? Спомни си Афганистан, че ти е най-скоро.:) Така, че не очаквай след като излезеш от обръщение и станеш ненужен някой да ти благодари. Колкото до ДАНС, страшно бих искал да ме репресират, че след някоя година да мина за активен борец срещу марионетните български правителства.:) Ама защо ли ти казвам всичко това? Ти си болшевик с една мозъчна гънка тая, за естествените нужди, след които явно са и цапане в сайта.:)
  • 5
    17
    До 14, 15...
    Нападат те руснаци? Запази спокойствие! https://www.facebook.com/photo/?fbid=529563238534024&set=a.487366806087001
  • 5
    16
    До 14:
    Само майка си притесняваш. Като знае какво лайно е изсрала...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари