Здравко Паскалиев поиска отмяна на определението на Административен съд - Русе

0
Дъщерята на прокурора по делото е била председател на 171-ва Секционна избирателна комисия
Дъщерята на прокурора по делото е била председател на 171-ва Секционна избирателна комисия

Дъщерята на прокурора по делото е била председател на 171-ва Секционна избирателна комисия

Адвокат Здравко Паскалиев поиска от Административен съд - Русе да отмени определението си по дело №658/23Г, с което е дадено ход по същество.

В молбата си Паскалиев посочва, че дъщерята на прокурора по делото, госпожица Михаела Георгиева Манолова, е била председател на 171-ва Секционна избирателна комисия. Тази секция е една от тези, за които Паскалиев е поискал отваряне на чувалите и преброяване на бюлетините.

"Смятам, че прокурорът, дъщеря му и майка ѝ са заинтересувани от изхода на делото", заяви Паскалиев "Това създава съмнение в тяхната безпристрастност и обективност."

Паскалиев също така посочва, че съдия-председателката на състава, който разглежда делото, не му е дала възможност да заяви дали иска отвод.

"Въпреки че законът ми дава това право, съдия-председателката не ми го предостави", заяви Паскалиев. "Това е нарушение на процесуалния закон."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    зоотехник от прокуратурата
    Категорично трябва да има отводи, ако това е ИСТИНА
  • 5
    1
    XXL
    Свински черва в правосъдието.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари