Завършват паркинга край „Енергетиците“ до края на седмицата

1
Паркингът е оборудван с устройства за видеонаблюдение и няма да има бариери
Паркингът е оборудван с устройства за видеонаблюдение и няма да има бариери Видео: Русе Медиа

Паркингът е оборудван с устройства за видеонаблюдение и няма да има бариери

Паркингът край блоковете „Енергетик 1“ и „Енергетик 2“ в кв.“Здравец-Изток“ в Русе вече е оборудван с видеонаблюдение. От началото на седмицата е започнала дейност от страна на фирмата, която имаше задача да монтира устройства за контролирано влизане и излизане от района на паркинга край двата блока. До края на седмицата обектът трябва да е приключен, за да се разплатят извършените дейности.

Така вече има изградено обзорно видеонаблюдение с камери към територията, инсталиран е и софтуерът към бариерните устройства. Въпреки че те са готови заедно с терминала за плащания на паркиращите автомобили, бариери няма да се поставят. От общината заявиха, че обновеният паркинг няма да се затваря и да се ограничава достъпът за автомобили, предаде Русе Медиа. Както е известно, предстои да се изгради голям паркинг на четири етажа в района, който трябва да реши проблема с паркирането в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    До 2 ри
    Защо питаш? Общински съвет,Кмет,Архитекти,Зам.Кметове,Птедседател на Об.н.С.И някой областен координатор на политическа партия
  • 14
    3
    Бре
    Уви, сега вече има много лакоми докторя, които не ги интересува здравето на хората а парите им.
  • 22
    2
    Безобразие
    Този паркинг винаги е бил предвиден за живущите от двата Енергетика. Кой позволи болничното заведение си го присвои, че и пари ще взема все едно им е бащиния? Болницата като иска паркинг да си беше направила, а не да строи ново крило с още легла. Това тук е пълна свободия и анархия.
  • 18
    1
    Чужда Пита,помен прави
    Завършват паркинга на доктор Ох Боли и медицинската сестра.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари