Паркингът на "Енергетиците" осъмна с нововъведение

4
Снимка: Русе Медиа

На входа и изхода на паркинга, които са по-близо до УМБАЛ „Медика“, върху бариерните устройствата са нахлузени найлонови чували

Неизвестни са намерили решение на новопоявилия се проблем, свързан с монтираните бариерни колони в района на бл.“Енергетик 1“ и бл.“Енергетик 2“. В началото на седмицата излезе информация в русенските фейсбук групи, че шофьори, влизащи и излизащи от паркинга пред блоковете, чуват звуков сигнал и въпреки че няма монтирани бариери, се чудят и правят опити да платят за престоя си на паркинга. Не е ясно кой и кога го е направил, но се оказа, че решение – макар и малко странно, вече е намерено, предаде Русе Медиа.

На входа и изхода на паркинга, които са по-близо до УМБАЛ „Медика“, върху устройствата са нахлузени найлонови чували, за да отпаднат опитите на водачите да плащат и да натискат бутони. Остава единствено звуковият сигнал и краткото учудване, но пък вече е избегнат трафикът и струпването на автомобили край бариерните колони, особено в сутрешните часове.

На другите вход и изход откъм ул.“Братислава“ нововъведението не е приведено в действие – най-вероятно, защото закриването на въпросните устройства би ги направило невидими в тъмната част на денонощието. А точно на това място, преди да бъдат монтирани, имаше няколко инцидента от водачи, които са се качили на „островчето“ и са разбили картерите си, а следите още личат.

Към момента все още няма официална информация дали ще се въведат бариери, които да ограничават паркирането в района, или е намерено друго решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Моя милост
    Поредното дране на кожи от бедняка.
  • 9
    1
    селянин
    Решението е: мисълта да изпреварва ръцете.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари