Паркингът на "Енергетиците" пак събуди недоволство

6
Става дума за островното съоръжение, което редовно "спъва" колите
Става дума за островното съоръжение, което редовно "спъва" колите Снимка: МироСлавМалчев /Facebook

Става дума за островното съоръжение, което редовно "спъва" колите

За пореден път автомобил вместо да заобиколи, се "паркира" на островчето на новоизградения паркинг до блоковете на "Енергетиците" в квартал "Здравец - Изток". Това провокира поредния сигнал от русенеца Мирослав Малчев, който е заснел инцидента.

"Ремонт на ремонта и пак локви. Този паркинг няма ли срок за приключване на ремонтите? Става въпрос за паркинга при Енергетиците. За пореден път автомобил се качва на острова. Материалните щети са огромни. Община Русе е за завеждане на дела!", пише той.

Според плановете на общината на това място трябваше да има бариера за платен допуск на автомобили, които не са на собственици на живущите там. Но към момента въпросното островче не е полза, а повод за силно обществено недоволство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    10
    Гого
    Мирослав Малчев е едно лайно без работа.Винаги недоволен,винаги той намира кусурите на Общината.Постоянно се мотае из града,за да търси проблеми.Пише глупости по вестниците и сайтовете и не смее да си подписва материалите.Жалка душица,неосъществен писач.Мижитурка.
  • 8
    9
    Спас
    Така е като останаха само малоумници в България и само черни нинджи от селата работят в тези фирми за асфалтиране.
  • 7
    8
    Fen
    През деня само идиот- некадърник може да те ниди островчета. Да се научат да намаляват скоростта когато завиват.
  • 5
    7
    Руслан Русев
    Онова дето са го турили настрани на инвалидното място, всякаш по пречи ъ?
  • 22
    6
    въпроси
    Има ли частната болница паркинг и ако ДА, за колко автомобила е, а ако е НЕ, защо няма? Има ли частната болница градинка или парк за отдих на болните и ако НЕ, защо няма? Ще цитирам част от Хипократовата клетва:..."Животът ни, чист и свещен"....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари