Затвориха Подбалканския път

0
Заради обилния снеговалеж по трасето има опасни заснежени места, както и паднали клони от дървета
Заради обилния снеговалеж по трасето има опасни заснежени места, както и паднали клони от дървета Снимка: Андрей Деновски

Заради обилния снеговалеж по трасето има опасни заснежени места, както и паднали клони от дървета

Временно е ограничено движението в двете посоки по Подбалканския път в участъка около разклона за село Буново, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Заради обилния снеговалеж по трасето има опасни заснежени места, както и паднали клони от дървета. За критичната ситуация в района през нощта сигнализираха зрители на NOVA. Има закъсали камиони и непочистен от снега път.

Сред блокираните по опасния наклон превозни средства е имало и автобус, разказва Андрей Деновски, един от пътниците.

„Прибираме се с автобус след уикенд в Турция. Минахме през Подбалканския път, защото много от туристите бяха от Антон, Пирдоп и Златица. Всичко беше наред, с изключение на непочистените пътища в района на Клисура и Копривщица. След Паметника на Васил Левски, в района на Буново, посока София, автобусът закъса, защото пътят не е почистен и се пързаля", описва ситуацията Деновски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари