Затварят за повече от месец улица „Стремление“ в квартал „Долапите“

0
Движението на автомобили ще се осъществява по обходен маршрут
Движението на автомобили ще се осъществява по обходен маршрут

Промяната се налага във връзка с работата на ВиК-Русе по реконструкцията

От 05.05.2022 г. до 26.06.2022 г. се затваря за движение на МПС ул. „Стремление“ в кв. „Долапите“ в участъка от ул. „Несебър“ до преди пресичането на ЖП прелеза. Промяната се налага във връзка с работата на ВиК-Русе по реконструкцията и доизграждането на ВиК мрежи в кв. „Средна кула“ и кв. „Долапите“, изграждането на отвеждащ колектор и реконструкцията на прилежаща ВиК мрежа.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут от бул. „България“ по ул. „Басарбовска“, ул. „Йордан Йовков“ в кв. „Средна кула“, ул. „Индже войвода“, ул. „Димитър Талев“, ул. „Йордан Йовков“, ул. „Хан Кардам“ в кв. „Долапите“ до ул. „Стремление“ и съседните отворени за движение улици.

За този период автобусна линия №6 запазва досегашния си маршрут, но начална/крайна спирка в кв. „Долапите“ става „Обръщалото“ вместо „Триъгълника“.

Автобусна линия №15 възстановява движението по маршрута си до обръщалото в кв. „Долапите“ и в определените часове до стрелбището.

Умоляват се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари