Засилват охраната по границата с Турция

0
50 военнослужещи и 6 високопроходими превозни средства ще подпомагат органите на МВР
50 военнослужещи и 6 високопроходими превозни средства ще подпомагат органите на МВР Снимка: БТА

50 военнослужещи и 6 високопроходими превозни средства ще подпомагат органите на МВР

Със заповед на министъра на отбраната Тодор Тагарев на основание чл. 31, ал. 1 и чл. 57, ал. 1, т. 3 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България и отправено искане от министъра на вътрешните работи се въвеждат допълнително 50 военнослужещи с 6 единици пътни превозни средства с повишена проходимост от състава на Въоръжените сили за подпомагане на органите на МВР при охраната на държавната граница и за противодействие на незаконно навлизане на мигранти на територията на страната, считано от 16.10.2023 г. до 08.11.2023 г.

С това участието на Министерството на отбраната в подпомагането на органите на МВР по охраната на българо-турската граница и тяхната логистична поддръжка нараства на около 430 военнослужещи с около 90 единици техника, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари