Защо вече не се говори за корупция в България?

0
Все едно, че в България няма абсолютно никаква корупция, заяви политик, напуснал ПП
Все едно, че в България няма абсолютно никаква корупция, заяви политик, напуснал ПП Снимка: БГНЕС

Все едно, че в България няма абсолютно никаква корупция, заяви политик, напуснал ПП

"Темата за корупцията напълно изчезна от речника на абсолютно всички. Все едно, че в България няма абсолютно никаква корупция". Това заяви пред БНР Иван Христанов, бивш заместник-министър на земеделието, напуснал ПП. Сега той е част от нова политическа партия - "Единение“. Тя ще се яви за първи път на избори на 29 октомври, когато ще се проведе местен вот.

"За нас местните избори продължават да бъдат един от най-важните инструменти, за да изградим националните структури. Фокусът ни остава в местата, където има най-силно изразен феодализъм".

Като пример той посочи Кнежа.

"Предлагаме кметове също за Плевен, Разлог и други населени места. Навсякъде, където имаме структури, ние ще участваме на избори. Част от лицата са познати".

Христанов не посочи конкретни действия, които от партията му са набелязали за действие в София.

"Изключително интригантски се разви цялата номинация на господин Терзиев. Това доведе до остри противоречия вътре в партиите, които изграждат издигналата го коалиция. Ние ще изчакаме да наближат изборите преди да обявим наша кандидатура или подкрепа за някоя друга".

Важно е да проведем разговор за Държавна сигурност и българският народ да продължи напред, лекувайки се от тази травма, отбеляза още Христанов.

Ако продължаваме да неглижираме културата, образованието, земеделието, армията и службите, ние вече сме в състояние, в което има заплаха за националната сигурност, смята той.

"Важно е да започнем да възпитаваме ценности, морал и култура. Трябва да настояваме не просто за законодателни промени", заяви Иван Христанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    23465236
    защото сега се говори за домашно насилие, това е новата мода, ако има и как да измислят някъкви маски, ваксина и локдаун против домашно насилие, купона ще е в завършен вид
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари