Защо тирове чакат с часове на километрични опашки в прохода "Витиня"

3
Пътят е осеян с кратери, готови да погълнат цял камион
Пътят е осеян с кратери, готови да погълнат цял камион Видео: NOVA

Многобройни сигнали за лошото състояние на пътя в прохода "Витиня"

Как се изминават седемнайсет километра по изключително важен републикански път, но за цели два часа? Многобройни сигнали и клипове, изпратени от шофьори на тирове, провокира екип на NOVA да се насочи към прохода ”Витиня”. Оказа се, че там има кратери, готови да погълнат цял камион. 

Повече гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Бай
    Обърнете внимание как свършва репортажа - репортерът казва, че "пътят се използва като обходен маршрут на автомагистрала Тракия ??????" Това е поредното доказателство, че този човечец за първи и полседн път е излязъл от София в посока Севрна България и няма понятие къде се намира и за какво говори.
  • 3
    1
    ...
    Кирчо е яхнал анти-руската вълна и не иска да слиза от нея. По цял ден се чуди как да вкара оръжие в усраина и как да лекува още повече бежанци. А че там е катастрофа, да горките момчета с камионите. Просто никой не мисли за тях от десетилетия а те крепят нещастната ни икономика.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари