Защо позволяваме да сме тоалетната на цяла Европа?

1

Дни наред в Русе е наболял проблемът с блокирания във всички платна булевард "България"

Търпението на русенци започва да се изчерпва и да нагнетява обстановката в горещите августовски дни.

Огромно задръстване на булевард "България" в посока Дунав мост

"Това вече не се търпи!!! От 10 дена не са се изтегля ли от международното. Живея там и не мога да изляза с колата си. Не могат да стигнат да ни изчистят боклуците. А за капак а всичко това, използват канавките пред дома ми за тоалетна и да си изхвърлят боклуците.", пише в профила си във Фейсбук г-жа Петрова.

"До кога питам аз!!!! Къде е държавата ни, общината ни????? Защо позволяваме да сме тоалетната на цяла Европа?", пита с възмущение тя.

"Аз си плащам данъците, имам винетка, спазвам всички изисквания, които се изискват от мен. И за какво, питам, за какво??? Да ми "акат" пред дома!!!! Просто съм възмутена!!!", завършва поста си русенката.

Припомня ме ви, че от Община Русе вчера увериха, че се слагат пътни знаци, които забраняват спирането между пътен възел "Охлюва" и пътен възел "Христо Ботев". Защо тогава и днес положението е същото и колоните от тирове продължават да се вият и да запречват движението?

Наистина ли няма институция, която може да се справи с този проблем?  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    20
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Общината може да направи пари с тия опашки, като глобява нарушителите, както за правилата на движение, така и на обществения ред. Ама кмета е т-пунгер и тия около него също и не знаят какво да правят, щото са тъпи комунисти!
  • 5
    19
    Като навсякъде
    В целия град положението е същото! Новите контейнери са тотално непригодни за използване, а край тях винаги е страшна мизерия! Русе е затънал в боклуци!
  • 1
    18
    Фашистка Европа ни
    Направи кенефа на Европа защо.Защото сме бедни и никога няма да стане като германците богати.От там и търсенето на коли втора употреба,те си хвърлят боклуците като ние ги купуваме.ПОМАГАТ НИ ДА ПОТЪНЕМ В БЕЗДНАТА ПО-БЪРЗО НЕ НА ФАШИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕС!!!
  • 8
    17
    гражданин
    МВР трябва да вземат мерки и да създадат организация, а Общината да увеличи контейнерите, химическите тоалетни, ако може и тир паркинг.
  • 5
    16
    Хайде, хайде
    И до дървета и храсталаци съм пикал, и по Борисова съм акал. От центъра до гарата са над 2 км. И нито една обществена тоалетна. Ще си акам, какво да направя? Пък нека някой ми направи акт. Ще е забавно в съда.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари