Защо не сложите обемен надпис "УСВОЯВАМЕ ПАРИ"

10
Така всички туристи в град Русе ще са наясно, защо целия град е в разкопки
Така всички туристи в град Русе ще са наясно, защо целия град е в разкопки

Сложете обемни букви с надпис "УСВОЯВАМЕ ПАРИ"!

Така всички туристи в град Русе ще са наясно, защо целия град е в разкопки. А после нямаме търпение всички спортисти от общинската администрация да скочат радостни около надписа за снимка.

Предлагаме за снимката да подскачат Пламен Стоилов, Димитър Наков, Страхил Карапчански, Наталия Кръстева и строителя от Бяла Пламен Нунев.

Мислехме си в групата на подскачащите да се включи и Иван Григоров, но май това не е добра идея, защото на китайските плочки им изтече гаранцията. 

Свързано изображение

Все пак г-н Григоров не е толкова пъргав като Малкия Мук, който прави кофички, коремни, лицеви опори и други кметски изпълнения.

Колко му е на Община Русе да отдели едни 20 000 лева за още едно надписче. Все пак тези пари са за усвояване, а това е любимата спортна дисциплина на герберите в управлението.

Помните ли информационният терминал, който предоставял денонощен достъп до информация за Русе?

През 2013 година, г-н Карапчански му се радваше като малко дете на сладолед. 

Устройство беше официално открито и представено като най-новата и иновативна услуга за туристическа и административна информация в Община Русе.

Порадваха му се малко, и там усвоиха едни 20 000 лева и после спря да работи. А на самото му откриване директорът на ОП „Русе Арт" Анжела Иванова ни убеждаваше, че през следващите години ще продължи попълването и актуализирането на информацията в портала.

Така го актуализираха, че чак дрънка. Устройството не работи от поне две години, но парите вече са усвоени, а туристите може да се снимат до някой обемен надпис за спомен.

Съветваме ви да побързате със снимките, защото това чудо може да ръждяса по-бързо от очакваното. Все пак и там са усвоени едни пари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари