Защо наградиха Пламен Стоилов за „Кмет на годината“?

10
Вече русенци може да спят спокойно, защото в Русе "всичко е точно"
Вече русенци може да спят спокойно, защото в Русе "всичко е точно"

Вчера, в Националния дворец на културата, се състоя официална церемония по обявяването на победителите в конкурса „Кмет на годината“.

Надпреварата се организира от сайтът Kmeta.bg, който отразява целият ПР поток на общините в България, които го "захлебват" достатъчно добре. Така една медия прави конкурс, с който да награди своите спонсори. Печеливш в тази пародия се оказа и кметът на град Русе Пламен Стоилов

Пламен Стоилов беше отличен с най-престижната награда – „Кмет на годината“ за 2018-а година: приз за цялостната му дейност през годината във всички сфери на работа на ръководената от него местна администрация.

Тази награда е повече от абсурдна, но пък кои сме ние, че да пречим на този мазен конкурс, който има за цел да лъсне имиджа на партийните функционери от партия ГЕРБ.

В Русе въздухът е отровен, целият град е разкопан, градският транспорт е в плачевно състояние, а бедността, липсата на инвестиции и лошите условия на живот стимулират хората да напускат родното си място. Това може би са основателни причини, Пламен Стоилов да бъде отличен като „Кмет на годината“.

Но защо кметът на Русе не присъства на грандиозното събитие?

От негово име на събитието присъства представителят на самонастанилите се дървета в Русе инж. Димитър Наков, който получи наградата от г-жа Габриел. Той не пропусна да благодари за успешния ПР на всички, подкрепили г-н Стоилов, който беше номиниран и в още две категории – „Иновации в образование“ и „Кмет на гражданите“.

Предполагаме, че номинацията за „Иновации в образование“ е заради закриването на паралелки в Математическата гимназия "Баба Тонка", което е едно от най-елитните училища в Русе.

Но номинацията на Пламен Стоилов за „Кмет на гражданите“ вече ни обърка тотално. Това наистина може да е следствие или причината от повишената употреба на наркотични, упойващи и психотропни вещества от гражданите на град Русе.

Честито на Пламен Стоилов!

Вече русенци може да спят спокойно, защото в Русе "всичко е точно". 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари